Huisartsenpraktijk Amsteldorp

A.G. Voncken

Middelhoffstraat 4
1097 NK Amsterdam
Voor spoed bel 020 665 75 63
E-consult Herhaalrecepten Wilt u zich bij ons inschrijven? Contact Patientenomgeving

Medewerkers

Albertine Voncken

Huisarts

Ik ben Albertine Voncken. Ik heb in deze praktijk in 2010-2011 het laatste jaar van mijn huisartsopleiding gedaan en ben sinds 1 januari 2014 weer hier begonnen met werken.
Ik beoefen het vak in de volle breedte uit, maar heb nog wat extra affiniteit met kindergeneeskunde, neurologie en gynaecologie, waaronder het plaatsen van spiraaltjes. Ook ben ik bekwaam in het verrichten van kleine ingreepjes, zoals moedervlekken verwijderen en ingegroeide teennagels opereren.
Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag op de praktijk. Op vrijdag doe ik administratie vanuit huis. Na de verbouwing zal ik ook op de vrijdag op de praktijk werken

Chandra Russo

Huisarts

Vanaf juli 2019 bij ons werkzaam op donderdag en vrijdag

Ria Groot

Praktijkondersteuner (POH)

Mijn naam is Ria Groot. Ik ben sinds juni 2013 op maandag en donderdag werkzaam in deze praktijk.
Na vele jaren in de wijkverpleging te hebben gewerkt ben ik sinds 2004 werkzaam in de huisartsenzorg  als praktijkverpleegkundige.
Wat mij elke keer weer uitdaagt is om samen met de patiënt een zo optimaal mogelijke gezondheid en kwaliteit van leven te behouden.
Ik geef persoonlijke begeleiding op het gebied van diabeteszorg, bij astma en COPD en hart- en vaatziekten.
Ook voor begeleiding bij stoppen met roken kunt u bij mij terecht.
In overleg met de huisarts bezoek  ik indien gewenst de oudere patiënt thuis.

 

Linda van Lunteren

Assistente

Ik ben Linda en werk sinds 2002 in de praktijk. Direct na mijn opleiding doktersassistente ben ik fulltime in de praktijk komen werken. Na de geboorte van mijn dochter in 2009 ben ik 3 dagen gaan werken.
Ik heb heel bewust gekozen voor een solo/duopraktijk, het "kleinschalige" en de persoonlijke band die je daardoor met de patient kan opbouwen spreekt mij zeer aan.
Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag.
Op maandag, dinsdag en vrijdag kunt u bij mij terecht tussen 13 en 13.30 uur voor het uitspuiten van de oren, injecties, en bloeddrukcontrole.

Fatima

Assistente